Bestellen en verzenden

Je bestelling wordt als cadeautje ingepakt en binnen 2 - 3 dagen verzonden. De standaard verzendkosten bedragen €3,95. Vanaf EUR 40,00 is het verzenden gratis.  

Betalen

Betalen kan via ideal, creditcard of contant bij afhalen. 

Leveren

Alle bestellingen worden binnen 2-3 dagen verzonden. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je een mailtje of we bellen je even. 

Garantie

Op alle materialen geldt een garantie van 1 maand. Onze sieraden worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Slijtage is echter niet altijd te voorkomen en valt niet binnen de garantie. Tip: doe je sieraden af als je gaat afwassen, douchen of zwemmen! 

Retourneren

Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling dan kan je binnen 14 dagen retourneren. Stuur een email naar info@bysooff.nl en noem hierin je ordernummer, naam en reden van retour vermelden. Je ontvangt dan een mail met het retouradres. Belangrijk om de retourzending in een bubbelenvelop te versturen i.v.m. eventuele beschadigingen van de sieraden. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.  Als de retourbestelling in originele staat is, zal binnen 2-4 werkdagen je bedrag teruggestort worden.